onsdag 29 februari 2012

Hej besökare!

En massa människor tittar in på bloggen varje dag och det är kul att ni vill dela vår resa med oss! Men förutom Idas mamma, Elias bror och klasskompis Karin är det ingen som har presenterat sig. Kan ni inte lämna en kommentar nedanför så att vi vet vem ni är? Tycker du det är krångligt med alla "Kommentera som"-alternativ så välj "Anonym" och skriv namnet i meddelandet.

6 kommentarer:

  1. Hejsan!
    Jag är Daniels storasyster och tittar in dagligen för att få en glimt av den stora världen. Är föräldraledig med lilla Juni och får då och då reslust i tarmen (när lilla damen sover).
    NY verkar vara precis som jag tänker mig när jag ser alla koola bilder. Och så vill jag såklart hålla koll på min bror, att han äter ordentligt och sånt. Osttallriken dämpade min oro :)
    Daniel, btw, om du hittar en bebisbody med NY logga på så önskar sig Juni det (storlek 74-80, om de ens har samma storlekssystem i staterna). Hon kan pröjsa för att :D
    Jättekuligt att få följa er en liten del av er tid! Jag blir bara ännu mer sugen på att resa till NY. Ta hand om er!
    /Maria Schedvin

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Jag följer er intresserat och saknar er.
    /Philip

    SvaraRadera
  3. Och jag trodde att det bara var FRA som ville veta vad man gjorde på internet.. ;)

    SvaraRadera
  4. Jag håller definitivt koll på er! Har så många tips och rekommendationer... Har ni fått reda på att det inte är helt ok att ha jeans på sig på auskultationerna? Den informationen ledde till panikshopping för vår del.. Ska ni vara i New Jersey eller Long Island- åk i tid! Antar att ni redan upptäckt Hop Stop. Åååå NJUT!
    /Mia

    SvaraRadera
  5. Tubbs in da house

    SvaraRadera
  6. Fannys syster som tycker det är kul att se vad hon sysslar med på andra sidan Atlanten. Vi ses den 24:e!!!

    SvaraRadera